Όροι χρήσης

Όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας της ιστοσελίδας
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ;
Οι όροι αυτοί σας λένε τους κανόνες για τη χρήση της ιστοσελίδας μας www.dentalelab.gr

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Το www.dentalelab.gr είναι ένας ιστότοπος που διαχειρίζεται η SC DENTAL EDUCATION LTD («Εμείς»). Είμαστε εγγεγραμμένοι στην Κύπρο με αριθμό εταιρείας HE380234 και έχουμε την έδρα μας στην Λεωφόρο Ευαγόρου 31, γραφείο 24 2ος όροφος, Λευκωσία, Κύπρος. Η κύρια διεύθυνση μας είναι η Λεωφόρος Ευαγόρου 31 γραφείο 24 2ος όροφος, Λευκωσία, Κύπρος. Ο αριθμός ΦΠΑ μας είναι 10380234D.
Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [EMAIL ADDRESS] ή τηλεφωνήστε στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μας στο [NUMBER]].

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, επιβεβαιώνετε ότι αποδέχεστε τους παρόντες όρους χρήσης και ότι συμφωνείτε να συμμορφωθείτε με αυτούς.
Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.
Συνιστούμε να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο αυτών των όρων για μελλοντική αναφορά.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Αυτοί οι όροι χρήσης αναφέρονται στους ακόλουθους πρόσθετους όρους, οι οποίοι ισχύουν επίσης για τη χρήση του ιστότοπού σας:

 • Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων [INSERT].

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ
Τροποποιούμε αυτούς τους όρους από καιρό σε καιρό. Κάθε φορά που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας, ελέγξτε αυτούς τους όρους για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τους όρους που ισχύουν εκείνη τη στιγμή.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μπορεί να ενημερώνουμε και να αλλάζουμε τον ιστότοπό μας από καιρό σε καιρό για να αντανακλάμε τις αλλαγές στα προϊόντα μας, τις ανάγκες των χρηστών μας και τις επιχειρηματικές μας προτεραιότητες

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Ο ιστότοπός μας διατίθεται δωρεάν.
Δεν εγγυόμαστε ότι ο ιστότοπός μας, ή οποιοδήποτε περιεχόμενο σε αυτόν, θα είναι πάντοτε διαθέσιμος ή αδιάλειπτος. Μπορούμε να αναστείλουμε ή να αποσύρουμε ή να περιορίσουμε τη διαθεσιμότητα ολόκληρου ή μέρους του ιστότοπού μας για επιχειρηματικούς και λειτουργικούς λόγους. Θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε εύλογη ειδοποίηση για οποιαδήποτε αναστολή ή ανάκληση.
Επίσης, είστε υπεύθυνοι να διασφαλίσετε ότι όλα τα άτομα που έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό μας μέσω της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο γνωρίζουν αυτούς τους όρους χρήσης και άλλους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις και ότι συμμορφώνονται με αυτούς.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
Εάν επιλέξετε, ή σας παρέχεται κωδικός αναγνώρισης χρήστη, κωδικός πρόσβασης ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ως μέρος των διαδικασιών ασφαλείας, πρέπει να αντιμετωπίζετε αυτές τις πληροφορίες ως εμπιστευτικές. Δεν πρέπει να τις αποκαλύψετε σε τρίτους.
Έχουμε το δικαίωμα να απενεργοποιήσουμε οποιονδήποτε κωδικό ταυτοποίησης χρήστη ή κωδικό πρόσβασης, ανεξάρτητα από το αν επιλέξατε εσείς ή σας το παραχωρήσαμε εμείς ανά πάσα στιγμή, αν κατά τη γνώμη μας δεν έχετε συμμορφωθεί με καμία από τις διατάξεις αυτών των όρων χρήσης.
Εάν γνωρίζετε ή υποψιάζεστε ότι κάποιος άλλος εκτός από εσάς γνωρίζει τον κωδικό αναγνώρισης χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασής σας, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε αμέσως στο [EMAIL Ή ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ].

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Είμαστε ο κάτοχος ή ο κάτοχος άδειας χρήσης όλων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στον ιστότοπό μας και στο υλικό που δημοσιεύεται σε αυτό. Αυτές οι εργασίες προστατεύονται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τις συνθήκες σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά τα δικαιώματα διατηρούνται.
Μπορείτε να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο και να κατεβάσετε αποσπάσματα οποιωνδήποτε σελίδων από τον ιστότοπό μας για προσωπική σας χρήση και μπορείτε να επιστήσατε την προσοχή άλλων στο εσωτερικό του οργανισμού σας στο περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό μας.
Δεν επιτρέπεται να τροποποιήσετε με οποιοδήποτε τρόπο το χαρτί ή τα ψηφιακά αντίγραφα οποιουδήποτε υλικού εκτυπώσατε ή να μεταφορτώσετε με οποιονδήποτε τρόπο και δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε εικονογραφήσεις, φωτογραφίες, ακολουθίες βίντεο ή ήχου ή γραφικά ξεχωριστά από οποιοδήποτε συνοδευτικό κείμενο.
Η κατάστασή μας (και αυτή των οποιωνδήποτε αναγνωρισμένων συνεργατών) ως συγγραφείς περιεχομένου στον ιστότοπό μας πρέπει πάντα να αναγνωρίζεται.
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κανένα μέρος του περιεχομένου στον ιστότοπό μας για εμπορικούς σκοπούς χωρίς να έχετε άδεια από εμάς ή από τους δικαιοπάροχούς μας.
Αν εκτυπώσετε, αντιγράψετε ή κατεβάσετε οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπούμας παραβιάζοντας τους παρόντες όρους χρήσης, το δικαίωμα χρήσης του ιστότοπούμας θα σταματήσει αμέσως και θα πρέπει, κατά την επιλογή μας, να επιστρέψετε ή να καταστρέψετε τυχόν αντίγραφα των υλικών που έχετε κάνει.

ΜΗΝ ΒΑΣΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ
Το περιεχόμενο στον ιστότοπό μας παρέχεται μόνο για γενικές πληροφορίες. Δεν πρόκειται να αποτελέσει συμβουλές στις οποίες πρέπει να βασιστείτε. Πρέπει να αποκτήσετε επαγγελματική ή εξειδικευμένη συμβουλή πριν πάρετε ή αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια με βάση το περιεχόμενο στον ιστότοπό μας.
Παρόλο που καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για την ενημέρωση των πληροφοριών στον ιστότοπό μας, δεν προβάλλουμε αντιπροσωπεύσεις  ή εγγυήσεις, ρητές ή σιωπηρές, ότι το περιεχόμενο στον ιστότοπό μας είναι ακριβές, πλήρες ή ενημερωμένο.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ
Όπου ο ιστότοπός μας περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους και πόρους που παρέχονται από τρίτους, οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται μόνο για τις πληροφορίες σας. Τέτοιες συνδέσεις δεν πρέπει να ερμηνεύονται ως έγκριση των συνδεδεμένων ιστοτόπωναπό εμάς ή των πληροφοριών που μπορείτε να λάβετε από αυτούς.
Δεν έχουμε κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου αυτών των ιστότοπων ή πόρων.

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΗ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ
Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες και υλικό που έχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων των ανακοινώσεων και των chatrooms. Αυτές οι πληροφορίες και αυτά τα υλικά δεν έχουν ελεγχθεί ή εγκριθεί από εμάς. Οι απόψεις που εκφράζονται από άλλους χρήστες στον ιστότοπό μας δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις ή τις αξίες μας.
Εάν επιθυμείτε να παραπονεθείτε για πληροφορίες και υλικά που έχουν φορτωθεί από άλλους χρήστες, επικοινωνήστε μαζί μας στο [HYPERLINK TO CONTACT DETAILS].

Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΕ ΕΣΑΣ
Είτε είστε καταναλωτής είτε χρήστης επιχείρησης:

 • Δεν αποκλείουμε ή περιορίζουμε με οποιονδήποτε τρόπο την ευθύνη μας προς εσάς, όπου θα ήταν παράνομο να το κάνετε αυτό. Αυτό περιλαμβάνει την ευθύνη για θάνατο ή σωματική βλάβη που προκλήθηκε από την αμέλειά μας ή την αμέλεια των υπαλλήλων, των αντιπροσώπων ή των υπεργολάβων μας και για απάτη ή δόλια παραπλανητική δήλωση.
 • Οι διαφορετικοί περιορισμοί και οι αποκλεισμοί της ευθύνης θα ισχύουν για την ευθύνη που προκύπτει ως αποτέλεσμα της προμήθειας οποιωνδήποτε προϊόντων σε εσάς, οι οποίες θα περιγράφουν στους Όρους και τις προϋποθέσεις παροχής μας [ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ].

Εάν είστε επιχειρηματίας:

 • Αποκλείουμε όλες τις συνεπαγόμενες συνθήκες, εγγυήσεις, παραστάσεις ή άλλους όρους που ενδέχεται να ισχύουν για τον ιστότοπό μας ή οποιοδήποτε περιεχόμενο σε αυτό.
 • Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι σε εσάς για τυχόν απώλεια ή ζημιά, είτε με σύμβαση, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας), παραβίαση νόμιμων καθηκόντων, ή άλλως, ακόμα και αν είναι προβλέψιμη, που προκύπτει από ή σε σχέση με:
 • Χρήση ή αδυναμία χρήσης του ιστότοπού μας. ή
 • Χρήση ή εμπιστοσύνη σε οποιοδήποτε περιεχόμενο εμφανίζεται στον ιστότοπό μας.
 • Ειδικότερα, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι για:
 • απώλεια κερδών, πωλήσεων, επιχειρήσεων ή εσόδων.
 • διακοπή επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.
 • απώλεια αναμενόμενης εξοικονόμησης;
 • απώλεια επιχειρηματικής ευκαιρίας, υπεραξίας ή φήμης. Ή
 • οποιαδήποτε έμμεση ή επακόλουθη απώλεια ή ζημία.

 

Εάν είστε καταναλωτής:

 • Σημειώστε ότι παρέχουμε μόνο τον ιστότοπό μας για οικιακή και ιδιωτική χρήση. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας για εμπορικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς και δεν έχουμε καμία ευθύνη έναντι εσάς για τυχόν απώλεια κερδών, απώλεια επιχειρήσεων, διακοπή λειτουργίας ή απώλεια επιχειρηματικής ευκαιρίας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα προσωπικά σας στοιχεία όπως αυτά ορίζονται στην [ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ].

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Όποτε χρησιμοποιείτε μια λειτουργία που σας επιτρέπει να ανεβάζετε περιεχόμενο στον ιστότοπό μας ή να επικοινωνείτε με άλλους χρήστες του ιστότοπού μας, πρέπει να συμμορφώνεστε με τα πρότυπα περιεχομένου που ορίζονται στην Πολιτική απορρήτου μας
Εγγυάστε ότι οποιαδήποτε τέτοια συνεισφορά συμμορφώνεται με αυτά τα πρότυπα και θα είστε υπεύθυνοι σε εμάς και θα μας αποζημιώσετε για τυχόν παραβίαση αυτής της εγγύησης. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε υπεύθυνοι για τυχόν απώλεια ή ζημιά που υποφέρουμε ως αποτέλεσμα της παραβίασης της εγγύησης.
Οποιοδήποτε περιεχόμενο μεταφορτώνετε στον ιστότοπό μας θα θεωρείται μη εμπιστευτικό και μη ιδιοκτησιακό. Διατηρείτε όλα τα δικαιώματα ιδιοκτησίας σας στο περιεχόμενό σας, αλλά απαιτείται να μας χορηγήσετε μια περιορισμένη άδεια χρήσης για τη χρήση, αποθήκευση και αντιγραφή αυτού του περιεχομένου και για τη διανομή και τη διάθεσή του σε τρίτους.
Έχουμε επίσης το δικαίωμα να αποκαλύψουμε την ταυτότητά σας σε οποιονδήποτε τρίτο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι οποιοδήποτε περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε ή ανεβάστηκε από εσάς στον ιστότοπό μας αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διασφάλιση και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του περιεχομένου σας.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣΕΙΣΑΓΕΤΕ
Δεν εγγυόμαστε ότι ο ιστότοπός μας θα είναι ασφαλής ή χωρίς σφάλματα ή ιούς.
Είστε υπεύθυνοι για τη διαμόρφωση της τεχνολογίας της πληροφορικής, των προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών και της πλατφόρμας για να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό μας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το δικό σας λογισμικό προστασίας από ιούς.
Δεν πρέπει να καταχραστείτε τον ιστότοπό μας εισάγοντας εν γνώσει μας ιούς, δούρειους ίππους, σκουλήκια, λογικές βόμβες ή άλλο υλικό που είναι κακόβουλο ή τεχνολογικά επιβλαβές. Δεν πρέπει να επιχειρήσετε να αποκτήσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον ιστότοπό μας, στον κεντρικό υπολογιστή στον οποίο είναι αποθηκευμένος ο ιστότοπός μας ή σε οποιονδήποτε διακομιστή, υπολογιστή ή βάση δεδομένων που είναι συνδεδεμένος στον ιστότοπό μας. Δεν πρέπει να προσβάλλετε τον ιστότοπό μας μέσω μιας επίθεσης άρνησης υπηρεσίας ή μιας επίθεσης κατά της άρνησης παροχής υπηρεσιών. Παραβιάζοντας αυτή τη διάταξη, θα διαπράττετε ποινικό αδίκημα. Θα αναφέρουμε κάθε παραβίαση στις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου και θα συνεργαστούμε με αυτές τις αρχές αποκαλύπτοντας την ταυτότητά σας σε αυτούς. Σε περίπτωση τέτοιας παραβίασης, το δικαίωμά σας να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας θα σταματήσει αμέσως.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μπορείτε να συνδεθείτε με την αρχική σελίδα μας, υπό τον όρο ότι το κάνετε με τρόπο δίκαιο και νόμιμο και δεν θα βλάψει τη φήμη μας ή δεν θα το εκμεταλλευτούμε.
Δεν πρέπει να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο με τέτοιο τρόπο ώστε να υποδηλώνετε οποιαδήποτε μορφή συσχέτισης, έγκρισης ή επικύρωσης από μέρους μας, όπου κανένας δεν υπάρχει.
Δεν πρέπει να δημιουργείτε σύνδεσμο προς τον ιστότοπό μας σε οποιονδήποτε ιστότοπο που δεν ανήκει σε εσάς.
Ο ιστότοπός μας δεν πρέπει να πλαισιώνεται σε κανέναν άλλο ιστότοπο ούτε να δημιουργείτε σύνδεσμο προς οποιοδήποτε μέρος του ιστότοπού μας εκτός από την αρχική σελίδα.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε την άδεια σύνδεσης χωρίς προειδοποίηση.
Εάν επιθυμείτε να συνδέσετε ή να χρησιμοποιήσετε περιεχόμενο στο δικτυακό μας τόπο εκτός από αυτό που περιγράφεται παραπάνω, επικοινωνήστε με την [EMAIL ADDRESS].

ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑΣ;

Σημειώστε ότι αυτοί οι όροι χρήσης, το αντικείμενο και η σύστασή τους διέπονται από το Κυπριακό δίκαιο. Εσείς και εμείς συμφωνούμε ότι τα δικαστήρια της Κύπρου θα έχουν αποκλειστική δικαιοδοσία.