Προφίλ

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο του Σπύρου Χατζηγεωργίου, δημιουργήθηκε το 1990 και ασχολήθηκε με όλο το φάσμα της οδοντοπροσθετικής. Mετά τα πρώτα χρόνια λειτουργίας, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις αισθητικές κεραμικές αποκαταστάσεις.

Φιλοσοφία πάντα του εργαστηρίου ήταν η χρήση πιστοποιημένων μηχανημάτων και υλικών από μεγάλους οίκους, έτσι ώστε με την κατάλληλη τεχνική να έχουμε άριστα σε ακρίβεια και αισθητική αποτελέσματα.

Επενδύοντας συνεχώς χρόνο σε επιμορφωτικά σεμινάρια, αναπτύξαμε τεχνικές στην κεραμική που ξεχώρισαν.

Το εργαστήριο έγινε πιλοτικό της ολλανδικής εταιρίας Elephant και έγινε μια σειρά θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων, στο χώρο μας.

Από το 2004 ξεκινήσαμε την κατασκευή σκελετών ζιρκονίου με το σύστημα του zirkon zahn και από τότε μέχρι και σήμερα, έχουμε αναπτύξει μια σταθερή σχέση συνεργασίας με εργαστήρια απ’ όλην την Ελλάδα.

Από το 2009 μπήκαμε στον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και έκτοτε όλες οι εργασίες σκανάρονται και σχεδιάζονται ψηφιακά. Το σύστημα zirkon zahn αντικαταστάθηκε με cad-cam της εταιρίας icore-imes.

Από τον Ιανουάριο του 2011 όλοι οι μεταλλικοί σκελετοί του εργαστηρίου μας κατασκευάζονται με SLM τεχνολογία (αναδόμηση μετάλλου), από το laser sintering της concept laser, που θεωρείται κορυφαίο στον κόσμο.

Σήμερα λοιπόν συνεχίζοντας την άριστη συνεργασία μας με οδοντιατρεία και οδοντοτεχνικά εργαστήρια, είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε παρόν σε κάθε τεχνολογική εξέλιξη στον χώρο.