Πολιτική Προστασίας

Πολιτική Aπορρήτου του ιστότοπου της SC DENTAL EDUCATION LTD

Τελευταία ενημέρωση 15-11-2018

Εισαγωγή
Καλωσήρθατε στην Πολιτική Απορρήτου τουιστότοπου της SC DENTAL EDUCATION LTD (στο εξής αποκαλούμενη ως SC DENTAL)

Η SC DENTAL σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτή η πολιτική απορρήτου θα σας ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο φροντίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας (ανεξάρτητα από το πού το επισκέπτεστε) και θα σας ενημερώσουμε για τα δικαιώματά σας όσον αφορά το ιδιωτικό απόρρητο σας και για το πώς σας προστατεύει ο νόμος.

Αυτή η πολιτική απορρήτου παρέχεται λεπτομερώς πιο κάτω έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε κλικ στους συγκεκριμένους τομείς που αναφέρονται παρακάτω.

Η SC DENTAL δεσμεύεται να χειρίζεται Προσωπικά Δεδομένα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί Προστασίας ΠροσωπικώνΔεδομένων, μεταξύ άλλων από τις 25 Μαΐου 2018, και του σχετικού Νόμου του General Data Protection Regulation (“GDPR1”).

 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Αυτή η πολιτική απορρήτου έχει ως στόχο να σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η SC DENTAL συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της χρήσης αυτού του ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε δεδομένων ενδέχεται να παρέχετε μέσω αυτού του ιστότοπο κατά την αγορά ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας.

Αυτός ο ισότοπος δεν προορίζεται για παιδιά και δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας δεδομένα σχετικά με παιδιά.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτήν την πολιτική απορρήτου μαζί με οποιαδήποτε άλλη πολιτική απορρήτου ή δίκαιη επεξεργασία που μπορούμε να παρέχουμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όταν συλλέγουμε ή επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα για εσάς, ώστε να γνωρίζετε πλήρως τον τρόπο και τον λόγο χρήσης των δεδομένων σας . Αυτή η πολιτική απορρήτου συμπληρώνει άλλες ειδοποιήσεις και πολιτικές απορρήτου και δεν αποσκοπεί στην αντικατάστασή τους.

ΕΛΕΓΚΤΗΣ
Η SC DENTAL είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας και υπεύθυνος για τα προσωπικά σας δεδομένα (συλλογικά αναφέρονται ως «SCDENTAL», «εμείς», «εμάς» ή «μας» σε αυτήν την πολιτική απορρήτου).

Ορίσαμε υπεύθυνο προστασίας δεδομένων (DPO) ο οποίος είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη ερωτήσεων σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου, συμπεριλαμβανομένων τυχόν αιτημάτων για άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες που αναφέρονται παρακάτω.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου ή τις πρακτικές απορρήτου μας, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων με τους εξής τρόπους:

ΌνομαΕταιρείας : S.C. DENTAL EDUCATION LTD
Ηλεκτρονική διεύθυνση: dentalelab@yahoo.gr
Οδός :Λεωφόρο Ευαγόρου 31, γραφείο 24 2ος όροφος, Λευκωσία, Κύπρος
Αριθμός τηλεφώνου: +30 2109601115

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛAΓΕΣ

Διατηρούμε την πολιτική απορρήτου μας υπό τακτική αναθεώρηση.

Είναι σημαντικό τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς να είναι ακριβή και τρέχοντα. Σας παρακαλούμε να μας ενημερώνετε εάν τα προσωπικά σας δεδομένα αλλάζουν κατά τη διάρκεια της σχέσης σας μαζί μας.

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ

Αυτός ο ισότοπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους σε ιστότοπους, προσθήκες και εφαρμογές τρίτων. Κάνοντας κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους ή ενεργοποιώντας αυτές τις συνδέσεις ενδέχεται να επιτρέπεται σε τρίτους να συλλέγουν ή να μοιράζονται δεδομένα σχετικά με εσάς. Δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις δηλώσεις απορρήτου τους. Όταν εγκαταλείπετε τον ιστότοπο μας, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΣΑΣ

Προσωπικά δεδομένα, ή προσωπικές πληροφορίες, σημαίνει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με ένα άτομο από το οποίο μπορεί να αναγνωριστεί αυτό το άτομο. Δεν περιλαμβάνει δεδομένα όπου έχει αφαιρεθεί η ταυτότητα (ανώνυμα δεδομένα).

Μπορούμε να συλλέξουμε, να χρησιμοποιήσουμε, να αποθηκεύσουμε και να μεταφέρουμε διάφορα είδη προσωπικών δεδομένων για εσάς τα οποία έχουμε ομαδοποιήσει ως εξής:

 • Στοιχεία ταυτότητας περιλαμβάνουν το όνομα, το πατρικό όνομα, το επώνυμο, το όνομα χρήστη ή παρόμοιο αναγνωριστικό, την οικογενειακή κατάσταση, τον τίτλο, την ημερομηνία γέννησης και το φύλο.
 • Στοιχεία επικοινωνίας περιλαμβάνουν τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση παράδοσης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους αριθμούς τηλεφώνου.
 • Τα οικονομικά στοιχεία περιλαμβάνουν στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού και κάρτας πληρωμής.
 • Τα δεδομένα συναλλαγών περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με τις πληρωμές προς και από εσάς και άλλες λεπτομέρειες προϊόντων και υπηρεσιών που έχετε αγοράσει από εμάς.
 • Τα τεχνικά δεδομένα περιλαμβάνουν τη διεύθυνση πρωτοκόλλου IP, τα δεδομένα σύνδεσης, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τη ρύθμιση της ζώνης ώρας και την τοποθεσία, τύπους και εκδόσεις plug-in του προγράμματος περιήγησης, λειτουργικό σύστημα και πλατφόρμα και άλλες τεχνολογίες στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση αυτόν τον ισότοπο.
 • Τα δεδομένα προφίλ περιλαμβάνουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, τις αγορές ή τις παραγγελίες σας, τα ενδιαφέροντα, τις προτιμήσεις, τα σχόλιά σας και τις απαντήσεις της έρευνας.
 • Τα δεδομένα χρήσης περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του δικτυακού μας τόπου, των προϊόντων και των υπηρεσιών.

 

Επίσης, συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και μοιράζουμε Συγκεντρωτικά Δεδομένα όπως στατιστικά ή δημογραφικά δεδομένα για οποιοδήποτε σκοπό. Συγκεντρωτικά στοιχεία θα μπορούσαν να αντληθούν από τα προσωπικά σας δεδομένα αλλά δεν θεωρούνται προσωπικά δεδομένα, δεδομένου ότι αυτά τα δεδομένα δεν αποκαλύπτουν άμεσα ή έμμεσα την ταυτότητά σας. Για παράδειγμα, μπορούμε να συγκεντρώσουμε τα δεδομένα χρήσης σας για να υπολογίσουμε το ποσοστό των χρηστών που έχουν πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη λειτουργία ιστότοπου. Ωστόσο, εάν συνδυάσουμε ή συνδέσουμε συγκεντρωτικά δεδομένα με τα προσωπικά σας δεδομένα, έτσι ώστε να μπορούν να ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, θεωρούμε τα συνδυασμένα δεδομένα ως προσωπικά δεδομένα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με αυτήν την πολιτική απορρήτου.

Δεν συλλέγουμε καμία ειδική κατηγορία προσωπικών δεδομένων σχετικά με εσάς (περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με τη φυλή ή την εθνικότητά σας, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη σεξουαλική ζωή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τις πολιτικές απόψεις, την ιδιότητα του συνδικαλιστή, τις πληροφορίες για την υγεία σας και τα γενετικά και βιομετρικά δεδομένα ). Επίσης, δεν συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με ποινικές καταδίκες και αδικήματα.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Σε περίπτωση που χρειαζόμαστε να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα βάσει του νόμου ή σύμφωνα με τους όρους μιας σύμβασης που έχουμε μαζί σας και δεν παρέχετε αυτά τα δεδομένα όταν σας ζητηθεί, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε τη σύμβαση που έχουμε ή προσπαθούμε να συνάψουμε με εσείς (για παράδειγμα, να σας παρέχουμε προϊόντα ή υπηρεσίες). Σε αυτή την περίπτωση, ίσως χρειαστεί να ακυρώσετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που έχετε μαζί μας, αλλά θα σας ειδοποιήσουμε αν αυτό συμβαίνει τη δεδομένη στιγμή.

ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ;
Χρησιμοποιούμε διαφορετικές μεθόδους για τη συλλογή δεδομένων από και για εσάς, μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

 • Άμεσες αλληλεπιδράσεις. Μπορείτε να μας δώσετε τα Στοιχεία Ταυτότητας, Στοιχεία Επικοινωνίας και Οικονομικών Στοιχείων, συμπληρώνοντας έντυπα ή συμπληρώνοντας μαζί μας ταχυδρομικώς, τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά ή με άλλο τρόπο. Αυτό περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα που παρέχετε όταν:
 • ζητήσατε να αγοράσετε τα προϊόντα μας.
 • Δημιουργήσατε έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας.
 • Εγγραφήκατε στην υπηρεσία ή στις δημοσιεύσεις μας.
 • ζητήσατε να σας αποσταλεί υλικό μάρκετιγκ. ή
 • στείλατετα σχόλια σας ή επικοινωνήσατε μαζί μας.
 • Αυτοματοποιημένες τεχνολογίες ή αλληλεπιδράσεις. Καθώς αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπό μας, θα συλλέγουμε αυτόματα Τεχνικά δεδομένα σχετικά με τον εξοπλισμό, τις ενέργειες περιήγησης και τα πρότυπα. Συλλέγουμε αυτά τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιώντας cookies, αρχεία καταγραφής διακομιστών και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ
Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο όταν μας επιτρέψει ο νόμος. Συνήθως, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • όπου πρέπει να εκτελέσουμε τη σύμβαση που πρόκειται να συνάψουμε ή να συνάψουμε μαζί σας.
 • Όπου είναι απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (ή αυτά τρίτων) και τα συμφέροντα και τα θεμελιώδη δικαιώματά σας δεν υπερισχύουν αυτών των συμφερόντων.
 • Σε περίπτωση που πρέπει να συμμορφωνόμαστε με μια νομική υποχρέωση.

Γενικά, δεν βασιζόμαστε στη συγκατάθεση ως νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παρόλο που θα λάβουμε τη συγκατάθεσή σας προτού στείλετε σε εσάς τις άμεσες επικοινωνίες μάρκετινγκ μέσω τρίτου μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτού μηνύματος. Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για το μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας.

ΣΚΟΠΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ
Παρακάτω παραθέτουμε, σε μορφή πίνακα, μια περιγραφή όλων των τρόπων με τους οποίους σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα καθώς και σε  ποιες από τις νομικές βάσεις το στηρίζουμε. Προσδιορίσαμε επίσης τα έννομα συμφέροντά μας όπου αρμόζει.

Σημειώστε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερα από τα νόμιμα εδάφη ανάλογα με τον συγκεκριμένο σκοπό για τον οποίο χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας.              Επικοινωνήστε μαζί μας εάν χρειάζεστε λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο νομικό υπόβαθρο στο οποίο βασιζόμαστε για να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όπου έχουν περιγραφτεί περισσότερα απόένα εδάφια από τον παρακάτω πίνακα.

 

Σκοπός / Δραστηριότητα

 

Τύπος δεδομένων

 

Νομική βάση για την επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της θεμιτού συμφέροντος
Για να εγγραφείτε ως νέος πελάτης

 

(a) ταυτότα

(β) Επαφή

 

Εκτέλεση συμβολαίου μαζί σας

 

Για να επεξεργαστείτε και να παραδώσετε την παραγγελία σας, συμπεριλαμβανομένων:

(α) Διαχείριση πληρωμών, αμοιβών και τελών

(β) Συλλέξτε και να ανακτήσετε χρήματα που οφείλονται σε εμάς

 

α) Ταυτότητα

(β) Επαφή

(γ) Χρηματοοικονομικά

δ) Συναλλαγή

ε) Μάρκετινγκ και επικοινωνίες

(α) Εκτέλεση σύμβασης μαζί σας

(β) Απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (για την ανάκτηση οφειλών που οφείλονται σε εμάς)

Για να διαχειριστείτε τη σχέση μας μαζί σας, η οποία θα περιλαμβάνει:

(α) Να σας ειδοποιούμε σχετικά με αλλαγές στους όρους ή την πολιτική απορρήτου μας

(β) Ζητώντας σας να αφήσετε μια κριτική ή να κάνετε μια έρευνα

α) Ταυτότητα

(β) Επαφή

(γ) Προφίλ

δ) Μάρκετινγκ και επικοινωνίες

(α) Εκτέλεση σύμβασης μαζί σας

(β) Απαραίτητο να συμμορφωθεί με μια νομική υποχρέωση

(γ) Απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (να ενημερώνουμε τα αρχεία μας και να μελετούμε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα / τις υπηρεσίες μας)

Να διαχειριζόμαστε και να προστατεύουμε την επιχείρησή μας και αυτόν τον ιστότοπο (συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης προβλημάτων, της ανάλυσης δεδομένων, των δοκιμών, της συντήρησης του συστήματος, της υποστήριξης, της αναφοράς και της φιλοξενίας δεδομένων)  

(α) Ταυτότητα

(β) Επαφή

γ) Τεχνική

(α) Απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (για τη λειτουργία της επιχείρησής μας, την παροχή υπηρεσιών διοίκησης και πληροφορικής, την ασφάλεια δικτύων, την πρόληψη της απάτης και στο πλαίσιο μιας αναδιοργάνωσης των επιχειρήσεων ή της αναδιάρθρωσης του ομίλου)

(β) Απαραίτητο να συμμορφωθεί με μια νομική υποχρέωση

 

Να παρέχετε σε εσάς σχετικό περιεχόμενο και διαφημίσεις ιστότοπου και να μετράτε ή να κατανοείτε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης που σας προσφέρουμε (α) Ταυτότητα

(β) Επαφή

(γ) Προφίλ

δ) Χρήση

ε) Μάρκετινγκ και επικοινωνίες

στ) Τεχνικά

Απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (για να μελετήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα / υπηρεσίες μας, για να τα αναπτύξουν, να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους και να ενημερώσουν τη στρατηγική μάρκετινγκ)
Να χρησιμοποιήσετε την ανάλυση δεδομένων για να βελτιώσετε τον ιστότοπό μας, τα προϊόντα / υπηρεσίες, το μάρκετινγκ, τις σχέσεις με τους πελάτες και τις εμπειρίες μας α) Τεχνική

β) Χρήση

Απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (να ορίσουμε τύπους πελατών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, να διατηρήσουμε την ιστοσελίδα μας ενημερωμένη και σχετική, να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας και να ενημερώσουμε τη στρατηγική μάρκετινγκ)

 

 

 

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ
Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς ή από τρίτους να σταματήσουν να σας στέλνουν μηνύματα οποιαδήποτε στιγμή συνδεόμενοι στον ιστότοπο και ελέγχοντας ή μη ενεργοποιώντας τα αντίστοιχα πλαίσια για να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας

Όπου αποχωρείτε από την παραλαβή αυτών των μηνυμάτων, αυτό δεν ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχονται ως αποτέλεσμα αγοράς προϊόντος / υπηρεσίας, εγγραφή εγγύησης, εμπειρία προϊόντος / υπηρεσίας ή άλλες συναλλαγές.

COOKIES
Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να αρνείται όλα ή ορισμένα cookies του προγράμματος περιήγησης ή να σας ειδοποιεί όταν οι ιστοτόποι ορίζουν ή έχουν πρόσβαση στα cookies. Αν απενεργοποιήσετε ή απορρίψετε τα cookies, λάβετε υπόψη ότι ορισμένα τμήματα αυτού του ιστότοπου μπορεί να μην είναι προσβάσιμα ή να μην λειτουργούν σωστά.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΟΠΟΥ
Θα χρησιμοποιήσουμε μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέξαμε, εκτός αν λογικά θεωρούμε ότι πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για άλλο λόγο και ότι ο λόγος είναι συμβατός με τον αρχικό σκοπό. Εάν επιθυμείτε να λάβετε μια εξήγηση ως προς τον τρόπο με τον οποίο η επεξεργασία για το νέο σκοπό είναι συμβατή με τον αρχικό σκοπό, επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μη σχετιζόμενο σκοπό, θα σας ειδοποιήσουμε και θα εξηγήσουμε τη νομική βάση που μας επιτρέπει να το πράξουμε.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή σας, σύμφωνα με τους παραπάνω κανόνες, όταν αυτό απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ
Μπορούμε να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τα μέρη που αναφέρονται παρακάτω για τους σκοπούς που αναφέρονται στον πίνακα Στόχοι για τους οποίους θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα] παραπάνω.

 • Εσωτερικά Τρίτα Μέρη.
 • Εξωτερικά Τρίτα Μέρη.
 • Απαιτούμε από όλους τους τρίτους να σέβονται την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και να τους αντιμετωπίζουν σύμφωνα με το νόμο. Δεν επιτρέπουμε στους παρόχους υπηρεσιών τρίτων μας να χρησιμοποιούν τα προσωπικά σας δεδομένα για δικούς τους σκοπούς και μόνο να τους επιτρέπουν να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για καθορισμένους σκοπούς και σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Δεν μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Έχουμε θέσει σε εφαρμογή τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουμε τυχόν απώλεια, χρήση ή πρόσβαση σε προσωπικά σας δεδομένα με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο, αλλαγή ή αποκάλυψη. Επιπλέον, περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους τους υπαλλήλους, τους πράκτορες, τους εργολάβους και άλλους τρίτους που έχουν ανάγκη να γνωρίζουν σχετικά με τις επιχειρήσεις τους. Θα επεξεργαστούν μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τις οδηγίες μας και θα υπόκεινται σε υποχρέωση εμπιστευτικότητας.

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή διαδικασίες για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε πιθανής παραβίασης των προσωπικών δεδομένων και θα σας ειδοποιήσουμε για εσάς και τυχόν εφαρμοστέους ρυθμιστικούς φορείς για παραβίαση όπου θα είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε.

ΚΡΑΤΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ;
Θα διατηρούμε μόνο τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είναι λογικά αναγκαίο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους συλλέξαμε, μεταξύ άλλων για την ικανοποίηση οποιωνδήποτε νομικών, ρυθμιστικών, φορολογικών, λογιστικών ή αναφορών απαιτήσεων. Μπορούμε να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε περίπτωση καταγγελίας ή αν πιστεύουμε εύλογα ότι υπάρχει προοπτική διαφορών σε σχέση με τη σχέση μας με εσάς.   Για να προσδιορίσετε την κατάλληλη περίοδο διατήρησης προσωπικών δεδομένων, εξετάζουμε το ποσό, τη φύση και την ευαισθησία των προσωπικών δεδομένων, τον πιθανό κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και αν εμείς μπορεί να επιτύχει τους σκοπούς αυτούς με άλλα μέσα και τις ισχύουσες νομικές, ρυθμιστικές, φορολογικές, λογιστικές ή άλλες απαιτήσεις.

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
Ενδέχεται να χρειαστεί να ζητήσουμε από εσάς συγκεκριμένες πληροφορίες για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματά σας). Πρόκειται για ένα μέτρο ασφάλειας που διασφαλίζει ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει δικαίωμα να το λάβει. Μπορούμε επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας να επιταχύνετε την απάντησή μας.

ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα τα νόμιμα αιτήματα μέσα σε ένα μήνα. Περιστασιακά, θα μπορούσε να μας διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα εάν το αίτημά σας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει ορισμένα αιτήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε και θα σας ενημερώσουμε.

ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Έχετε το δικαίωμα:

Ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (κοινώς γνωστά ως «αίτημα πρόσβασης του υποκειμένου των δεδομένων»). Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς και να ελέγξετε ότι το επεξεργαζόμαστε νόμιμα.

Ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε διορθωμένα τυχόν ελλιπή ή ανακριβή δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, αν και ίσως χρειαστεί να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των νέων δεδομένων που μας παρέχετε.

Ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε να διαγράψουμε ή να αφαιρέσουμε προσωπικά δεδομένα όπου δεν υπάρχει κανένας καλός λόγος να συνεχίσουμε να το επεξεργαζόμαστε. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε από εσάς να διαγράψουμε ή να καταργήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όπου έχετε κάνει χρήση του δικαιώματός σας να αντιταχθείτε στην επεξεργασία (βλ. Παρακάτω), όπου ενδέχεται να έχουμε επεξεργαστεί τα στοιχεία σας παρανόμως ή όπου πρέπει να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα συμμορφωθείτε με τον τοπικό νόμο. Σημειώστε, ωστόσο, ότι μπορεί να μην είμαστε πάντα σε θέση να συμμορφωνόμαστε με το αίτημά σας για διαγραφή για συγκεκριμένους νομικούς λόγους που θα σας ειδοποιηθούν, κατά περίπτωση, κατά το χρόνο υποβολής του αιτήματός σας

Αντικείμενο της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων όπου βασίζεστε σε ένα νόμιμο συμφέρον (ή αυτά τρίτου) και υπάρχει κάτι σχετικά με την ιδιαίτερη κατάστασή σας που σας κάνει να θέσετε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία σε αυτό το σημείο καθώς αισθάνεστε ότι επηρεάζει τις θεμελιώδεις σας δικαιωμάτων και ελευθεριών. Έχετε επίσης το δικαίωμα να αμφισβητήσετε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους να επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας που υπερισχύουν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας.

Ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ζητήσετε από εσάς να αναστείλουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στα ακόλουθα σενάρια:

 • Εάν θέλετε να διαπιστώσετε την ακρίβεια των δεδομένων.
 • Όπου η χρήση των δεδομένων είναι παράνομη, αλλά δεν θέλετε να τη διαγράψουμε.
 • Σε περίπτωση που χρειαστεί να διατηρήσουμε τα δεδομένα, ακόμη και αν δεν τα απαιτούμε πλέον, όπως εσείς χρειάζεστε, για να δημιουργήσετε, να ασκήσετε ή να υπερασπιστείτε νομικές αξιώσεις.
 • Έχετε αντιρρήσεις για τη χρήση των δεδομένων σας, αλλά πρέπει να επαληθεύσουμε αν έχουμε νόμιμους λόγους για να το χρησιμοποιήσουμε.

Ζητήσετε τη μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σε εσάς ή σε τρίτους. Θα σας παρέχουμε σε εσάς ή σε τρίτο που έχετε επιλέξει τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη, αναγνώσιμη από το μηχάνημα μορφή. Σημειώστε ότι αυτό το δικαίωμα ισχύει μόνο για αυτοματοποιημένες πληροφορίες τις οποίες αρχικά σας παρείχε η συγκατάθεση για να χρησιμοποιήσουμε ή όπου χρησιμοποιήσαμε τις πληροφορίες για να εκτελέσουμε μια σύμβαση μαζί σας.

Αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, όπου χρειαζόμαστε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο, αυτό δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα οποιασδήποτε επεξεργασίας που πραγματοποιήθηκε πριν από την ανάκληση της συναίνεσής σας. Εάν αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες σε εσάς. Θα σας συμβουλέψουμε αν συμβαίνει αυτό τη στιγμή που αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.