Τεχνολογίες

Scanning

Όλες οι προσθετικές αποκαταστάσεις στο εργαστήριο μας, γίνονται με ψηφιακές σαρώσεις και ψηφιακό σχεδιασμό, συγκεκριμένα με το D700 3D Scanner της 3shape, το όποιο θεωρείται ένα από τα καλύτερα scanner για σαρώσεις υψηλών αποδόσεων. Αυτό επίσης μας δίνει την δυνατότητα να δεχόμαστε ψηφιακά αρχεία (STL), από οδοντιατρεία που χρησιμοποιούν ενδοστοματικά scanner.

Cad-cam

H Imes icore, εταιρία κολοσσός στην παγκόσμια αγορά, θέτει νέα πρότυπα που αφορούν το μέλλον και την τεχνολογία. Το cad-cam ζιρκονίου Coritec 340i που διαθέτουμε προσφέρει ακρίβεια και λύσεις σε όλες τις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις. Οι πλάκες ζιρκονίου που χρησιμοποιούμε στο εργαστήριό μας, είναι της Dental Direct, η οποία είναι η πλέον πιστοποιημένη γερμανική εταιρία. Η μεγάλη μας εμπειρία στο χώρο του ζιρκονίου (πάνω από 20.000 πυρήνες ζιρκονίου), εγγυάται την άριστη ποιότητα και εφαρμογή των αποκαταστάσεων.

Laser Sintering

H τεχνολογία Laser sintering είναι ο καλύτερος τρόπος αναδόμησης μεταλλικών σκελετών με την χρήση Laser, όπου μας επιτρέπει την παραγωγή πολύπλοκων γεωμετριών, με την χρήση 3D δεδομένων. Το Mlab της concept laser, θεωρείται πρωτοπόρο στην τεχνολογία αυτή και εγγυάται την απόλυτη ακρίβεια στους μεταλλικούς σκελετούς. Η χρήση πούδρας μετάλλου της γερμανικής εταιρίας Dentaurum, με την αποκλειστική διάθεση του remanium star, μας δίνει σημαντικό πλεονέκτημα στις μεταλλικές αποκαταστάσεις.

Πληροφορίες μετάλλου Remanium Star CL

Τεχνικές προδιαγραφές
Προδιαγραφές υλικού

e.max

Το πρωτοποριακό IPS e.max (κεραμικό διπυριτικό λίθιο) παρέχει ακρίβεια της προσαρμογής, λειτουργία και αισθητική, ενώ ταυτόχρονα η αντοχή του φτάνει τα 400 MPa. Είναι ιδανικό για ολοκεραμικές αποκαταστάσεις, όψεις, ένθετα, επένθετα και table-tops. Η τεχνική της αποκατάστασης χωρίς χτίσιμο πορσελάνης μπορεί να μας δώσει άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, με την μέγιστη αντοχή.